četvrtak, 9. studenoga 2017.

Moja Pijesak torta



Sastojci

Priprema

  1. 1.
    Skuhati 6 pudinga od vanilije u 1,5 l mlijeka i kad se ohladi dodati izrađena 2 margarina s 300 g šećera u prahu.
  2. 2.
    Smjesu podjeliti na 3 jednaka dijela.
  3. 3.
    U 1. dio dodati 300 g mljevenog keksa (po želji staviti malo ruma u smjesu. U 2. dio dodati 300g kokosa, a u 3. dio dodati 300 g mljevenih lješnjaka ili oraha (kod nas uvijek idu lješnjaci jer ja orahe ne volim 🙂 ).
  4. 4.
    Tortu možete formirati u kalupu i stavljati dijelove gore navedenim redom, a kad se kalup skine kolač premazati tučenim slatkim vrhnjem ili jednostavno brzinski formirati rukama 🙂
    izvor : colinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar